Üdvözlet mindenkinek!

A mindennapjaimat firkantom ide az új városomban, Genfben...
Illetve hamarosan Franciaország és Douvaine felfedezése fog következni...


2014. október 17., péntek

Captormánia

Az új őrület Svájcban...
KATT!

A nagyobb bolthálózatok rendszeresen előjönnek valami új játékkal, amit akkor kaphat meg a gyerek, ha a szülő általában 20 CHF felett vásárol, a Jokernél most 60 CHF a határ.
A gyerekek imádják ezeket a játékokat, amik egyébként semmire sem jók...
A mostani széria így néz ki, azonkívül, hogy mágneses, gyakorlatilag semmire sem használható...gondolhatnánk!De a gyerekek feltalálják magukat, kedvelt játék lett belőle, a szünetekben cserélgetnek, illetve játszanak vele.
Ha valaki földön fekvő gyerekeket lát, akik a földet csapkodják, akkor éppen ezt gyakorolják...
A játék lényege az, hogy rácsapnak ezekre, aztán akinek többször egymás után felfordul (képpel felfelé), az elnyeri a másikét.
A nagyobbik fiam csak kívülről szemléli, de a pici bizony játszik is, és veszít is...
Tegnap nem volt ott a nagyobbik gyerek a délutáni szünetben, így nem tudott az öccsére figyelni. Egy Jokert veszített el egy sima Captorért, ráadásul egy 10-11 éves gyerekkel szemben.
Erre én azt mondtam, hogy a nagyobb gyereknek is lehetne annyi esze, hogy nem egy 4 éves gyerekkel áll le játszani, de a férjem azt mondta, hogy nem baj, legalább megtanulja!
Be kell látnom, hogy igaza van, így ennyiben maradtunk.
Mi aránylag keveset vásárolunk a Migrosban, így az én fiaimnak eleve kevés van ezekből, néha szoktunk kapni a szomszédoktól és a barátoktól, aminek nagyon örülnek, és szerencsére megelégszenek annyival, amennyi van.
De ma nagyon fognak örülni az ebédnél!
Olyan dolgokat kellett vásárolnom, ami a Migrosban is kapható, ráadásul átléptem a 20 CHF-ot, így járt nekem 1 Captor, viszont a pénztárosnál éppen nem volt, így megkérdezte, hogy Jokert elfogadok-e helyette, amire én boldogan igent mondtam, jelezve, hogy a gyerekeimnek még úgy sincs. Miután megtudta a hölgy, hogy 2 fiam van, 2 Jokert adott, ezekkel várom őket délben.


Kíváncsi voltam, ezért megnéztem, a Vaterához hasonló oldalakon például a fenti Jokert meg lehet venni 8 CHF-ért...1 megjegyzés: