Üdvözlet mindenkinek!

A mindennapjaimat firkantom ide az új városomban, Genfben...
Illetve hamarosan Franciaország és Douvaine felfedezése fog következni...


2015. április 6., hétfő

Csalódások

Hát megint bekövetkezett, átköltöztettek bennünket a másik szállodába ma.
KATT!

Bár ígéretet kaptunk, hogy az egész héten telt ház lesz, nem kell költöznünk, ma mégis jönnünk kellett. Ez azt jelenti, hogy a 2 lakosztályunkat felcserélték 2 apró szobára, de ez csak az első a bosszúságok sorában...
Egyik szobában sem jó a fűtés, a férjemékében nem lehet elcsavarni a hőfokszabályzót (10 fokon áll), de megy a ventilátor. A mienkben ugyan lehet a gombot tekergetni, de nem fújja a levegőt.
Így hideg szobában alszunk, majd holnap megnézik, ígérték...
Az étel, hát az kifejezetten rossz, szinte semmi választék nincs. Ma éjszaka éhesen fekszem le egy svédasztalos vacsora után.
Na jó, hogy hideg van kint is, az nem az ő hibájuk...
Még a másik szállodában vettem internetelérhetőséget, ami szerintem elég sokba kerül, 1 hétre 20 euro.
Ott jól is működött, ide persze áthozhattam a maradék napokat, de nem nagyon akarnak betöltődni a dolgok, az sem biztos, hogy ezt a bejegyzést el tudom majd küldeni, de azért megpróbálom.
Ha ezekhez hozzátesszük, hogy elvileg mindkét szálloda 4 csillagos és van még mögötte egy "s", a teljes szó helyes leírását most nem tudom kikeresni, de ez a jelölés azt jelenti, hogy elvileg jobb, mint egy 4 csillagos, de még nem 5 csillagos, akkor a helyzet egy kész katasztrófa...
Nem kevés pénzbe került, hogy egy picike hideg szobában alhassunk egy rettenetesen gyenge ebéd és vacsora után. Persze majd utólag reklamálunk, valamennyi pénzt majd fizetnek is vissza (2 éve 50 euro volt ez az összeg), de ez nem kárpótol bennünket ezért!
Már az első szállodában jeleztük, hogy nem szeretnénk ebbe a szállóba jönni, mert 2 éve is rossz tapasztalataink voltak, meg is jelöltük egy másik szállodájukat, ahová mennénk, de állítólag ott nincs hely.
Persze most este 9-kor nem tudunk mit tenni, lefekszünk éhesen a hideg szobába, majd holnap folytatódik a szálloda valamelyik főnökével a tárgyalás.

1 megjegyzés: