Üdvözlet mindenkinek!

A mindennapjaimat firkantom ide az új városomban, Genfben...
Illetve hamarosan Franciaország és Douvaine felfedezése fog következni...


2015. július 15., szerda

Hazai álhírek :-)

Hát neveket nem fogok említeni, mert nem is lényeges, inkább csak névtelenül szemezgetnék a hazai celebek világából...
KATT!

1. hír:
X.Y. súlyosan megsérült... tudatja velünk a cikk címe.
Mi is történt? Edzés közben kifordult a válla, de ezt szakszerűen kezelték a kórházban.
Ez a "súlyos sérülés" nem akadályozta meg abban, hogy a gyermekéért menjen (feltételezem autóval, úgy, hogy ő vezetett), sőt a hétvégi fellépéseit is megtartja, mivel a lábai és a jobb karja még ép...
Naná! Az hozza a pénzt, meg az ilyen kamu cikkek, amikkel megint a középpontba kerül.
2. hír:
Egy  másik X.Y. luxusautóval megy bevásárolni egy luxusáruházba, miközben a családja fent van a NAV kiemelt adósok listáján...
Na jó, az autó nem az övé, sőt a bankkártya sem, amivel a boltban fizetett! Csak éppen most még használhatja... Viszont kifejezetten jó nekik, hogy a NAV innen nem is tudja behajtani az adótartozásukat (hogy finoman fogalmazzak).
Közben a 3. X.Y., azaz a szülei elképesztő luxusban nyaralnak éppen valahol messzi... feledve, hogy nekik tartozásuk is van otthon.
3. hír:
Egy számomra ismeretlen X.Y. kisfia mellett szenvedett balesetet, ami gyakorlatilag csak annyi volt, hogy megsérült a lába és tetanuszt kapott, de a kötést ezt közzé kell tenni az egész ország előtt, mert ez ugye nagy dolog... Csak tudnám, hogy ki ő!!!
És persze folytathatnám a végtelenségig, de nem teszem. Ez csak a mai termés volt...
Nem, nem követem ezeket a híreket, csak szembe jönnek velem az interneten!
Ezek mellett eltörpülnek az igazi hírek, például, hogy Kudlik Júlia tegnap volt 70 éves (igen, itt kiírom a nevet), vagy hogy ... Na itt megakadtam, mert a mai hírek között nem találtam olyat, ahol a nevet is ki lehetne írni.

Itt viszont megemlíteném a Fb-on keringő álhíreket, amik időről-időre több ezres megosztást érnek el. Általában a megosztók még azon sem gondolkodnak el, hogy ezzel a hírrel kapcsolatban valami sántít, csak nyomják a megosztás gombot.
Amikor meg felhívod  a figyelmüket, hogy ez kamu, már 2 éve is osztogatták, stb. ,akkor rögtön te leszel a rossz, gonosz, aki mindenbe beleköt...
Persze aztán gyorsan törlik is a megosztásukat, mert azért érzik, hogy valami gáz van...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése