Először foglalkoznék egy másik bloggal, amit szívesen látogattam.
Társalgó volt a neve, de idióta kommentelők tönkretették az oda nem illő kommentjeikkel.
Most új néven fut, új helyen...ide átkerülnek azok az írásaim is, amik a Társalgón voltak, és újakat is fogok írni.
A mai írás a nyelvtanulásról szól, sok-sok hasznos tanáccsal, érdemes benézni.
Holnap az enyém jön, de az már egyszer volt a Társalgón (Mennyit dolgozzon egy anya?), csak most az új helyre átkerülnek a régi írások is.
Remélem ezt a blogot nem verik szét, de úgy tudom, hogy Eddie megtette a szükséges óvintézkedéseket.
http://eddieblog.blog.com/
Látogassatok el oda is, olvasgassatok, kommenteljetek, és ha van kedvetek írjatok ti is egy posztot!
Ma egy vásárlós vasárnap volt:-)
Vettünk pár ruhát a gyerekeknek iskolakezdésre, na meg kaját.
Délután megpróbáltam újra GM kenyeret sütni, hát még ez sem az igazi!
A képét nem teszem fel, mert igen csúnya lett, viszont finomabb volt, mint az első próbálkozás.
Ez már jól megkelt, de a sütésnél összeesett a teteje, azaz kevés volt a liszt.
Az első kőkemény volt, vagyis sok volt a liszt:-)
Szóval a kettő között van az igazság...
A sima kenyérnél kitapasztaltam, hogy milyen állagúnak kell lenni a tésztának a kelesztés előtt, de az elején volt néhány katasztrófális próbálkozásom:-)
Szóval ott belenéztem a gépbe keverés közben, és tudtam, hogy vizet, vagy lisztet kell hozzátenni.
Ha a GM kenyérnél megtalálom ezt (jóval lazább a tészta a kelesztés előtt), akkor már itt sem lesz gondom.
Azt el kell hogy mondjam, hogy a gyerek csak pár napja diétázik, de már látszik a javulás:-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése